Cautare

969 de rezultate pentru "accident in batoti" (3.29 secunde)
Un microbuz de transport persoane a fost implicat intr-un accident produsin urma cu putin timp, in judetul Arad. Patru persoane aflate intr-un autoturism au fost ranite.
Accident cumplit in Sibiu. O tanara de 19 ani si un tanar de 22 de ani au murit, iar alti doi sunt in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului.
La data de 7 septembrie 2010, in jurul orei 5.30, P. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, nu a pastrat o distanta suficienta in mers si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Renault Symbol, condus de Z.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 22.30, P. ... Liviu Rebreanu, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stanga ocazie cu care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A6, condus de Z. ... Din accident a rezultat urmatoarele:
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, situat pe str. Blejoi, a intrat in coliziune cu un autovehicul marca VW Transporter, care la iesirea din curtea imobilului nu a a acordat prioritate de trecere.
Intr-un accident de circulatie, produs in comuna maramureaseana Bucium, au murit 4 tineri. Din cauza vitezei excesive, masina in care se aflau cei 4 tineri a scapat de sub control, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. ... D-na Ghica, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un moped marca Jonway, condus de C.
Cei doi nu au apucat sa se bucure de Craciun pentru ca au fost implicati intr-un accident rutier in vacanta, in Thailanda.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
Un accident in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc in acesta seara pe Soseaua de Centura, zona Otopeni. ... Circulatia in zona a fost blocata timp de 40 de minute.
Asa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte fapta unui tanar din satul Talpa (comuna Candesti) implicat sambata seara, intr-un accident mortal petrecut in satul Lunca (comuna Varfu Campului).
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 501, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu o Ambulanta, condusa de V.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV. O ambulanta in care se aflau patru pacienti a fost lovita in plin de un autoturism.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. ... Schitu Magureanu, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Aeroportului, a efectuat virajul stanga, situatie in care nu a acordat prioritate de dreapta unui microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, condus de B. ... Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M.
La data de 1 ianuarie 2011, in jurul orei 04:20, A. ... Cand a ajuns in dreptul statiei R.A.T.B.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
google-analytics.com